Kapcsolat

Már 2 helyszínen is várlak:
Budapest 1054 Bank utca 1
Budapest 1147 Telepes utca 36
Nyitva tartás:
H-P: 09-21h Szo: változó

+3670-967-7828
czako.nikolett@gmail.com

O2 kezelés

Új kezelés! O2 lift!

Egy luxus arckezelés, mely...
  Méregtelenít

  Feltölti a bőrt

  A fáradt bőrt revitalizálja és energetizálja

  Maximalizálja a sejtekhez szállított oxigén mennyiségét

  Azonnali ragyogást biztosít.

Hollywoodi sztárok egyik csodafegyverét az Oxigén Lift arckezelést. Az Oxigén Lift kezelés által az oxigén a bőr legmélyebb rétegeibe hatol be fájdalommentesen.

Az eljárás során az oxigén buborékoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is tápláljuk, ezáltal az feszesebb, üdébb, fiatalosabb lesz, kisimítja és felfrissíti a fakó arcbőrt.

Mindenki tudja, hogy az oxigén elengedhetetlen az élethez, és bőrünk számára is nélkülözhetetlen. Ennek a különleges összetevőnek az erejét, most a szépségipar is felfedezte

Ez a luxuskezelés oxigénhez juttatja a szöveteket, növényi őssejtekkel, peptidekkel és ananász illetve papaya enzimek magas koncentrációja révén ragyogóvá, frissé és teljesen újjá varázsolja a bőrt. Hámlaszt, megújít, oxigenizál!

A papaya és ananász enzimek lehámlasztják finoman az elhalt hámsejteket, egy habzó maszk segít oxigénhez juttatni a bőrt, illetve a tiszta növényi őssejtek megfiatalítják arcunk és eltüntetik az öregedés első jeleit! A kezelés végén színezett hidratáló fényvédő krémet használunk.

A kezelés menete:

• Papaya és ananász enzimekkel hámlasztja a bőr felszínét.
• A legújabb buborékos pakolás* sejtszinten szállítja az oxigént.*
• Tiszta növényi őssejtes hatóanyaggal fiatalít és megelőzi az öregedés jeleit. Őssejtes fokozója egyedülállóan 5 fajta növény őssejtjét tartalmazza.
• A befejező ápolást a színezett fényvédő koronázza meg, mely ragyogást és védelmet nyújt.

Kezelés ára: 23000,- , masszázs nélkül 17000,-

Bérlet akció: 5+1 alkalom ajándék Oxigénes kezelés