Kapcsolat

Már 2 helyszínen is várlak:
Budapest 1054 Bank utca 1
Budapest 1147 Telepes utca 36
Nyitva tartás:
H-P: 09-21h Szo: változó

+3670-967-7828
czako.nikolett@gmail.com

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmas arra, hogy egy adatkezelő kinyilvánítsa elkötelezettségét ügyfelei személyes adatainak és az adatvédelemmel kapcsolatos jogainak tiszteletben tartására.
Egy rövid, általános rendelkezéseket tartalmazó dokumentum, amely az adatkezelés főbb elveit, és az adatkezelő kötelezettségvállalását határozza meg.

 Az adatkezelő meghatározása:

A www.spellshop.hu domain név alatt elérhető internetes weboldal.
A szolgáltató neve: Czakó Nikolett EV
A szolgáltató székhelye:1165 Budapest,Újszász utca 72 1/4
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: czako.nikolett@gmail.com
Adószáma: 67064531142
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Budapest Főváros Kormányhivatala XVI .Kerület Hivatala
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 43065697 Engedély száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

ADATVÉDELEM

A Vásárló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció, továbbá a vásárlás során megadott (személyes) adatait az Czakó Nikolett, valamint a jelen fejezetben meghatározott tevékenységek ellátására megbízott üzleti partnerei (pl. futárszolgálat) a megrendelés teljesítésére, a tanfolyammal kapcsolatos információk átadása céljából, piackutatás, közvetlen piacszerzés és/vagy reklámküldés céljából a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja.
A reklámküldés nem csak Czakó Nikolett reklámjainak elküldését jelenti, hanem más, kapcsolatban álló cég reklámjainak elküldését is.

A számítógépes rendszereiben elektronikusan tárolt (személyes) adatokat bizalmasan kezeli, a(z) (személyes) adatokat illetéktelen harmadik személy(ek)nek nem adja ki, illetéktelen harmadik személy(ek) részére nem teszi hozzáférhetővé.  Nem minősül illetéktelen harmadik személy részére történő adattovábbításnak a(z) (személyes) adatoknak az Czakó Nikolett tulajdonában álló vagy cégcsoportjához tartozó gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, továbbá tulajdonosaival megegyező vagy hasonló tulajdonosi körrel rendelkező gazdasági társaság(ok) vagy egyéb szervezet(ek) részére történő adattovábbítás, valamint üzleti partnerei részére történő adattovábbítás olyan esetekben, amikor az üzleti partner terméke és/vagy szolgáltatása kapcsolódik az Czakó Nikolett termékekhez.

A(z) (személyes) adatok Czakó Nikolett rendelkezésére bocsátása önkéntes. A Vásárló bármikor jogosult az adatkezelésről és a tárolt (személyes) adatairól tájékoztatást kérni. A Vásárló bármikor kérheti a(z) (személyes) adatok módosítását. Czakó Nikolett a Vásárló által megadott (személyes) adatok valódiságáért felelősséget nem vállal.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag jogszabályi rendelkezés alapján, indokolt és alátámasztott eset(ek)ben adja át az eljáró hatóság(ok) részére. Az online történő megrendeléshez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, le tudja tiltani a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén bizonyos a szolgáltatások egyes elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó böngészője tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Czakó Nikolett által üzemeltetett weboldalon makrók / cookies („sütik”) működnek, ideértve többek között, de nem kizárólag a browser cookies-t, a tracking cookies-t és a computer cookies-t.

A személyes adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Czakó Nikolett az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel figyelembe vette az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Adatkezelési szabályzat

Cookie-k (sütik) használata

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat (sütiket) használ.

Mik azok a „sütik”?

A cookie egy kisméretű fájl, ami a látogató számítógépén, vagy más, internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható.
A sütik nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat, valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz. A cookie maga nem tartalmaz vagy gyűjt információt.

Mire jók a „sütik”?

A sütik lehetővé teszik a felhasználó számítógépének (vagy más, internetezésre használt eszközének), illetve böngészőjének felismerését és ezáltal a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik hozzásegítik a látogatót a kényelmes böngészéshez. A sütiknek köszönhetjük azt is, hogy a böngészőnk képes jelszavainkat megjegyezni, természetesen csak akkor, ha ezt szeretnénk. Bizonyos anonim statisztikák elkészítéséhez, a weboldal teljesítményének mérésére is használhatók, amelyek értékes információkkal szolgálnak a látogatók oldalhasználati szokásairól és ez segíti a weboldal üzemeltetőjét abban, hogy az oldal szerkezetét és tartalmát minél inkább a látogatók igényeire szabja.

Mit tegyek, ha nem akarok „sütiket”?

A sütik bármikor letilthatóak a böngésző beállításaiban. A cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.
Ha az Elfogadom/Ok gombra kattint, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal sütiket használ.

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat.

Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.



Olvass tovább: https://www.spellshop.hu/adatvedelem/